Verzending & Betaalmethodes


Verzending


Het minimale bestelbedrag bij ons is € 10,-, exclusief verzendkosten. Alle artikelen die je bij ons kan bestellen, worden uit voorraad geleverd. De enige uitzondering zijn pre-orders, hierbij wordt duidelijk in de omschrijving vermeldt dat het om een pre-order gaat met een levertijdsindicatie.

 

Wij versturen onze orders meerdere keren per week, waardoor de levertijd 1-3 werkdagen is.
De pakketten worden verstuurd met PostNL om deze bij jou thuis af te leveren of bij één van de vele PostNL afhaal punten. 

 

Voor bestellingen te leveren binnen Nederland rekenen wij € 7,45. Bestellingen boven de € 100,- worden gratis verstuurd binnen Nederland.
De verzendkosten naar België en Duitsland zijn € 10,95 en bestellingen vanaf € 150,- worden gratis verstuurd. 

 


Betaalmethodes


Bij ons heb je verschillende manieren om te betalen. Wij ondersteunen op dit moment de betaalmethodes: iDEAL, Bancontact, Klarna Achteraf Betalen, ING Home'Pay, KBC/CBC Payment Button, Belfius en Giropay.

Kies jouw gewenste betaalmethode zodra je de bestelling plaatst.


iDEAL Logo

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet.

iDEAL is naadloos geïntegreerd met de online bankomgevingen van de 10 grootste Nederlandse consumentenbanken. Klanten van deze banken kunnen gebruikmaken van de online bankproducten om betalingen te voldoen. Deelnemende banken zijn ABN AMRO, ASN Bank, bunq, Handelsbanken, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.


Bancontact Logo

Bancontacts online betaalplatform kan gebruikt worden door iedereen met een door Bancontact uitgegeven betaalkaart. Meer dan 20 Belgische banken geven deze kaarten uit, waardoor er ruim 15 miljoen kaarthouders zijn. Banken die Bancontact-kaarten uitgeven zijn ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank en VDK Spaarbank.


Klarna Logo

Met ‘Betaal later’ van Klarna betaal je je bestelling achteraf zodra je deze hebt ontvangen.

Je vult je naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die je altijd bij de hand hebt en je betaalt wanneer het jou goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen. Vervolgens wordt je gecontroleerd op kredietwaardigheid en bij goedkeuring wordt de bestelling geplaatst en neemt Klarna de afhandeling van de betaling over.

Achteraf betalen met Klarna is veilig en eenvoudig. De betalingsgegevens van je aankoop vind je terug op de rekening die je van Klarna ontvangt. Natuurlijk kun je de betalingsgegevens ook altijd opzoeken door in te loggen in de Klarna App of op de website van Klarna.


KBC Logo

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië.

Wanneer je de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode kiest, selecteer je vervolgens je eigen bank, KBC of CBC. Je word dan doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. Je hebt dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen. 


Belfius Logo

Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. 

Bij een betaling via de Belfius Pay Button kan je de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruik je een kaartlezer om de betalingen te bevestigen. 


Giropay Logo

Giropay is een populaire bankoverboeking betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.